Ingrid Tandrevold Pro Race

Ingrid Tandrevold Pro Race

Skihanske utviklet sammen med Ingrid Tandrevold. Denne Nordic Ski-hansken har den perfekte kombinasjonen av pusteevne og beskyttelse mot kulde, perfekt for økter med høy intensitet. Amara-håndflaten vil motstå slitasje fra skistavene, og neoprenmansjetten vil sørge for at hansken sitter nært og behagelig til håndleddet. Skallet av nylon og spandex vil tøye seg for å nå nøyaktig samme form som hånden din akkurat slik de beste nordiske skiløperne forventer av hanskene sine. Til slutt vil dekselet gi en ekstra beskyttelse mot elementene på en snørik- og/eller vindfull dag.

Ingrids egen kommentar om hansken:
"Mine absolutte favoritter! Når man vil gå uten tykke votter, men samtidig beskytte seg mot vinden og holde hendene varme, er det helt utrolig hvor mye en tynn og lett vindhette kan beskytte. Og hvis det blir varmt, kan hetten kan lett pakkes sammen og inn i hansken."

I tillegg til de tekniske egenskapene, har Ingrid lagt inn et lite symbol på langfingeren på begge hanskene.
Ingrid sier følgende om symbolenes betydning:

Smilefjeset
«Av og til kan man glemme at det først og fremst er fordi det er GØY at vi går på ski. Titt inn i hansken, og minn deg selv på det.»

Flammen
«Hvis du føler deg litt nede, titt inn i hansken, og bestem deg for å gi gass, stole på deg selv og gå all in!»

Varmenivå 2:
Dette varmenivået er for når vinteren nærmer seg slutten, men været fortsatt er kaldt nok til at du kan ta turen til bakkene. Det vil holde hendene dine tørre og varme under disse forholdene.


Priser
Minste antall: 1 stk
Antall 1
Pris/stk 719,00

Antall

Størrelser Antall
XS
S
M
L
XL
XXL

Produktfarge

Blue / grey


Total pris kr

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Ingrid Tandrevold Pro Race
stk.

   93 00 02 00
   gosh@expoline.noArtikkelnummer 2P519-8247
Ledetid 1
Kvinner/Menn Unisex
Materialer Skall: Sublimert, børstet laminert softshell. 90 % Polyester, 10 % Spandex/Elastan. \nHåndflate: Amara. \nFôr: Børstet mikrofleece 100 % Polyester. \nOvertrekk: 100 % Polyester
Land China
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.
Lagersaldo XS 9 st
Lagersaldo S 94 st
Lagersaldo M 132 st
Lagersaldo L 149 st
Lagersaldo XL 146 st
Lagersaldo XXL 52 st